RESIDÈNCIA GERIÀTRICA

RESIDÈNCIA GERIÀTRICA SANT JORDI

Qui som?

La Residència Sant Jordi és fruit de l'experiència de la família Villodre, que des del 1980 treballa en el camp de la gent gran i de la geriatria. Primer a Barcelona, i des del 2003 a les instal·lacions de Celrà (Gironès). La continuïtat d’aquest esforç la trobeu en la segona generació de la família que, avui dia, està al capdavant de la Residència.
La nostra finalitat és acompanyar la gent gran, respectant la seva autonomia i promovent la seva qualitat de vida. Cobrim les necessitats en qualsevol nivell de dependència, tant de les persones sanes com de les que pateixen una malaltia.
La nostra oferta d’estades es divideix en tres blocs: la residència permanent, el centre de dia i els ingressos temporals.  
La Residència Sant Jordi consta d'un sistema organitzatiu que té, al capdavant, les persones. Tots els nostres professionals combinen la màxima qualitat amb la màxima vocació de servei. 
Oferim a la gent gran als nostres especialistes: metge, infermera, psicòloga, fisioterapeuta, terapeuta ocupacional, treballadora social i animadora.  Tots ells en permanent actualització dels seus coneixements i habilitats professionals.
Busquem l'atenció més personalitzada per a cadascú dels nostres ingressats. L’objectiu comú és aconseguir un envelliment més actiu i de la màxima qualitat.


Benvinguts a la Residència Sant Jordi!

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí

Accepto
Top